Росіяни вночі атакували Україну 28 "шахедами": сили ППО знищили більшість з них

Росіяни вночі атакували Україну 28

Минулої ночі росіяни знову атакували Україну ударними дронами. Для атаки окупанти застосували 28 "шахедів". Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Згідно з оприлюдненими даними, Силами оборони було знищено 21 ворожий БПЛА. Відбивали ворожу атаку у Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Вінницькій та Черкаській областях. 

Також загарбники били по Україні ракетами С-300.

"У ніч на 7 січня 2024 року окупанти атакували 28-ма ударними БпЛА типу "Shahed-136/131" з району Приморсько-Ахтарськ - рф та трьома зенітними керованими ракетами С-300 з окупованої Донеччини. Основні напрямки удару - південь та схід. 21 ворожий БпЛА знищено силами та засобами Повітряних Сил та Сил оборони України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, росія за минулу добу втратила в Україні ще 860 своїх людей. Сили оборони також знищили 36 артсистем ворога та чотири засоби ППО.

Як повідомляли "Ми-Україна", керівниця пресцентру Сил оборони півдня Наталя Гуменюк розповіла, що росіяни тримають напоготові близько 40 "Калібрів", однак через негоду всі ракетоносії були заведені у пункти базування.

Головне