Росіяни вночі атакували "шахедами" та ракетами Київщину: сталася пожежа

Росіяни вночі атакували

Російське окупаційне військо атакувало в ніч проти суботи, 6 квітня, Київщину. Загарбники застосували як ударні дрони, так і крилаті ракети. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

За його даними, внаслідок атаки у регіоні сталося займання ангарного приміщення - туди влучили уламки збитих цілей. Постраждалих серед мирного населення немає, додав голова КОВА.

"Сьогодні вночі та зранку ворог атакував область, застосовуючи "шахеди" та крилаті ракети. Всі ворожі цілі знищено. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури немає. Жертви та постраждалі внаслідок атаки відсутні. 

В результаті падіння уламків збитих цілей відбулася пожежа ангарного приміщення в одному з населених пунктів. Пожежа вже локалізована. Всі оперативні служби залучені та продовжують роботу з ліквідації та фіксації наслідків ворожої атаки", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", вночі 6 квітня російські війська масовано атакували Україну ракетами і дронами-камікадзе типу "шахед". Під ударами були Харків, Запоріжжя, Старокостянтинів і Київщина. 

Головне