Росіяни вночі атакували Київщину ракетами та БПЛА: подробиці

Росіяни вночі атакували Київщину ракетами та БПЛА: подробиці

Російські окупаційні війська в ніч на 12 липня запустили ракети та безпілотники на Київську область, обійшлося без загиблих і постраждалих.

Про це повідомив керівник Київської ОВА Руслан Кравченко.

За його словами, тривога оголошувалася тричі і тривала з вечора майже всю ніч – понад сім годин. У повітряному просторі були зафіксовані ракети та ударні дрони.

На Київщині працювали сили ППО, які збили ворожі цілі. Житлові та критичні інфраструктурні об’єкти не постраждали, потерпілих немає.

"На цей час оперативні групи фіксують падіння уламків в 3 районах на відкритих місцевостях поза межами забудови. Робота триває", - додав голова ОВА.

Крім того, армія російської федерації атакувала авіабомбами житловий сектор в селищі Білий Колодязь Вовчанської громади Чугуївського району, що на Харківщині. Внаслідок російської агресії загинуло троє людей, ще вісім отримали поранення.

Варто зауважити, що загинули двоє чоловіків та жінка, які під час ворожої атаки знаходилися на вулиці. Всіх постраждалих госпіталізували до медичного закладу, де вони наразі знаходяться під наглядом лікарів.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, рф тримає три кораблі у Чорному і Азовському морях - чи є серед них ракетоносії.

Головне