Росіяни вночі атакували дронами Одещину: є влучання в об'єкт інфраструктури

Росіяни вночі атакували дронами Одещину: є влучання в об'єкт інфраструктури

Російські окупаційні війська виконали нову атаку дронами в Одеській області ввечері, 1 грудня. В результаті є влучання в об'єкт інфраструктури.

Про це повідомляє пресцентр Сил оборони Півдня.

З Криму, що тимчасово окуповано (мис Чауда), ворог випустив безпілотники типу "Shahed-131/136", направивши їх вздовж узбережжя області через акваторію Чорного моря.

За допомогою протиповітряної оборони було знищено 10 ударних дронів. Внаслідок удару в інфраструктурний об'єкт виникла пожежа, яку оперативно ліквідували. На щастя, люди не постраждали.

Цю ж інформацію пізніше підтвердив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

"Наші сили ППО знищили 10 "шахедів". На жаль, сталося влучання в об'єкт інфраструктури. Спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували рятувальники. Жертв та постраждалих немає", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, що в ніч на 2 грудня вдалося знищити ракету Х-59 та 10 з 11 ворожих "Шахедів" за інформацією Повітряних сил.

Як відомо, попередньої ночі росіяни також атакували країну дронами та ракетами Х-59. Проте у ніч на 1 грудня для атаки дронів-камікадзе було застосовано 25 одиниць, ракетної складової - дві одиниці. Силам ППО вдалось впоратися з 18 "шахедами" та однією Х-59.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, міністр оборони рф Сергій Шойгу продовжує надавати неправдиву інформацію щодо наступальних дій армії рф в Україні, визначаючи їх як частину "активної оборони" Авдіївки. Це спрямовано на зниження очікувань щодо здатності російських військових до досягнення стратегічних цілей.

Головне