Росіяни влучили у відділення Нової пошти на Донеччині

Росіяни влучили у відділення Нової пошти на Донеччині

Російські окупанти завдали удару по відділенню поштового зв'язку в селищі Олексієво-Дружківка на Донеччині. Внаслідок атаки загинули двоє молодих людей — 19-річний працівник пошти та 21-річний місцевий житель. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Як повідомляє прокуратура Донецької області, ще одного чоловіка, 37 років, з мінно-вибуховою травмою доставлено до лікарні, де він отримує необхідну медичну допомогу.

Поштова компанія перебуває на зв'язку з родинами постраждалих та готова надати всю необхідну підтримку. Решта співробітників відділення не постраждали.

За фактом атаки розпочато досудове розслідування за статтею про порушення законів та звичаїв війни. Правоохоронці встановлюють тип використаної зброї та остаточну кількість постраждалих.

Нагадаємо, підрозділи протиповітряної оборони успішно знищили всі ворожі безпілотники, які росія запустила в бік Київської області. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, ситуація на фронті протягом 24 жовтня залишалася напруженою. Противник, маючи перевагу в живій силі та техніці, продовжував активні наступальні дії на різних напрямках. 

Головне