Росіяни вивезли 170 000 тонн пшениці з окупованої Луганщини, - ОВА

Росіяни вивезли 170 000 тонн пшениці з окупованої Луганщини, - ОВА

Загарбники вивезли вже майже 170 тисяч тонн пшениці з тимчасово окупованої Луганської області на територію росії. Про це повідомляє очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.

"Попри втрату цьогорічного врожаю, яка сталася через низьку температуру повітря протягом травня, росіяни продовжують вивозити зерно з території так званої ЛНР", - йдеться у повідомленні.  

Попри оголошення надзвичайної ситуації з цього приводу, сільгосппродукцію також було спрямовано до Воронезької, Білгородської, Волгоградської, Тульської областей та Краснодарського краю рф.

"Про стратегічний запас влада "ЛНР" не думає - головне гроші", - підкреслив Лисогор.

Поблизу Рубіжного продовжують палати ліси. Загарбники не мають достатніх сил, засобів та бажання, щоб ліквідувати пожежу. 

Активісти також виявили, що російські загарбники вивозять українське зерно з тимчасово окупованих територій Херсонської області до республіки Карелія.

Нагадаємо, у Харкові під час розбору завалів на місці житлового будинку, зруйнованого російською ракетною атакою, було знайдено тіло ще однієї загиблої людини. Загальна кількість загиблих збільшилась до шести.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають чотири військові кораблі, натомість вони не є ракетоносіями крилатих ракет. Про це повідомляють ВМСУ.

Головне