Росіяни випустили 12 керованих авіабомб по правобережжю Херсонщини

Росіяни випустили 12 керованих авіабомб по правобережжю Херсонщини

На Херсонщині росіяни цієї доби випустили 12 керованих авіабомб по населених пунктах правобережжя.
Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

"росіяни продовжують завдавати ударів по Херсонщині. Від початку цієї доби по населених пунктах правобережжя випущено 12 керованих авіабомб", - написав очільник області.

Він зазначив, що були влучання у Херсонському районі та трьох селах Бериславського району.

Крім того, під вогнем опинився Херсон, у місті зафіксовано влучання в оселі, будівлі транспортного і харчового підприємств, додав Прокудін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо вночі у суботу, 21 жовтня, вгатило ракетою по по терміналу української логістичної компанія "Нова пошта" в селищі Коротичі, що у Пісочинській громаді на Харківщині. За останніми даними, наведеними правоохоронцями, шестеро людей загинуло, ще 16 поранено.

"Станом на 02:30 відомо, що на території термінала перебувало 22 особи, з них шість осіб загинули та 16 поранені", - йдеться у повідомленні Поліції Харківської області. 

Усі травмовані - чоловіки від 19 років до 43. З осколковими поранення та вибуховими травмами їх ушпиталено. Щонайменше семеро поранених перебувають у тяжкому стані, медики ведуть боротьбу за їхні життя. У "Новій пошті" повідомили, що у людей не було шансу встигнути добігти до укриття, бо "сирени прозвучали за секунди до".

 

Головне