Росіяни використовують дрони-камікадзе над ядерними реакторами Запорізької АЕС

Росіяни використовують дрони-камікадзе над ядерними реакторами Запорізької АЕС

Росіяни використовують дрони-камікадзе над ядерними реакторами окупованої Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє ГУР.

Траєкторія польоту російського дрона-камікадзе пролягає над енергоблоками ЗАЕС у бік Нікопольської та Марганецької громад, які зазнають постійних російських атак.

Відео з ворожого fpv-безпілотника має маркування UT4D.TT, це вказує, що дрон росіянам поставило Міністерство оборони рф.

Росіяни використовують територію ЗАЕС для запусків безпілотників, проте Сили оборони України не можуть завдавати вогню у відповідь у півторакілометровій зоні довкола станції.

Біля шостого реактора ЗАЕС окупанти обладнали пускові майданчики.

Траєкторія польоту російського дрона пролягає над енергоблоками ЗАЕС у бік підконтрольних Україні Нікопольської та Марганецької громад.

Представник ГУР Андрій Черняк зазначив, що росіяни використовують ЗАЕС для запусків безпілотників, користуючись тим, що Сили безпеки і оборони України не можуть завдавати вогню у відповідь у півторакілометровій зоні довкола станції.

Окупанти обладнали пускові майданчики для своїх БПЛА прямо біля шостого реактора ЗАЕС. Крім того, цю територію росіяни використовують для тренувань пілотів FPV.

Нагадаємо, російським окупантам доведеться придумувати нову сакральну дату, адже захопити Часів Яр до 9 травня в них не вдасться.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росіяни з вечора і до самого ранку обстріляли Нікопольщину. Про це повідомили в ОВА.

Ворог три рази обстріляв район з важкої артилерії і РСЗВ та 9 – атакував дронами-камікадзе. Поцілив по райцентру, Марганецькій та Мирівській громадах.

 

Головне