Росіяни вгатили по Херсону: пошкоджено житловий будинок, загинула жінка

Росіяни вгатили по Херсону: пошкоджено житловий будинок, загинула жінка

Російські окупанти продовжують обстрілювати Херсон. Внаслідок одного з ворожих ударів постраждав житловий будинок та загинула жінка. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Увесь день у Херсоні лунають вибухи. Місто - під щільним вогнем російської армії. Одна з мішеней терористів - житловий будинок в обласному центрі.  Внаслідок прямого влучання в оселю загинула херсонка, ще одна жінка - поранена", - зазначив Прокудін.

Водночас начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко додав, що за сьогоднішній ранок росіяни вже вбили у Херсоні двох людей.

"За сьогоднішній ранок у Херсоні загинули двоє людей, кілька були травмовані", - зазначив голова Херсонської МВА.

Також за даними Мрочка, росіяни обстрілюють Херсон з окупованого лівобережжя.

"Сьогодні росіяни кілька разів обстріляли Херсон з тимчасово окупованого лівого берега. До лікарні з діагнозом вибухова травма та осколкове поранення правої гомілки доправлено пораненого - чоловіка 1957 р.н. Потрапив під ворожий удар у середмісті", - повідомив голова МВС раніше.

Як писали "Ми-Україна", рятувальники вилучили тіло загиблої дитини з-під завалів у місті Рівне Покровського району, яке напередодні обстріляли російські окупанти.

Головне