Росіяни вгатили по Дніпру: загинув 51-річний чоловік, ще шестеро осіб постраждали

Росіяни вгатили по Дніпру: загинув 51-річний чоловік, ще шестеро осіб постраждали

Російське окупаційне військо ввечері 2 вересня завдало ракетний удар по Дніпру та вбило одного мирного жителя, ще шість осіб отримали поранення. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За його даними, окупанти пошкодили під час атаки житлові будинки та автомобілі.

"Регіон знову втрачає через агресію росіян... Внаслідок ракетної атаки на Дніпро маємо 51-річного загиблого.  Шестеро людей постраждали. З них один 37-річний чоловік залишається у лікарні. Інші оговтуватимуться вдома. 

В обласному центрі горіли автівки. Загалом їх знищено 3, ще 12 понівечені. Вікна побиті у дитячому садочку та сімох приватних будинках. Пошкоджене підприємство", - йдеться у повідомленні.

Крім того окупанти, за даними Лисака, ввечері 2 вересня гатили по Нікопольщині. 

"Ворог цілив по населених пунктах району з РСЗВ "Град", важкої артилерії. Бив і дронами-камікадзе. У Нікополі та Марганецькій громаді зачепив інфраструктуру. Головне - без жертв", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", уряд Румунії 2 вересня схвалив проєкт закону, який дозволяє передати Україні зенітно-ракетний комплекс Patriot на безоплатній основі.

Головне