Росіяни вгатили по багатоповерхівці у Селидовому на Донеччині: є загибла, під завалами шукають людей

Росіяни вгатили по багатоповерхівці у Селидовому на Донеччині: є загибла, під завалами шукають людей

Військовослужбовці рф у середу, 15 листопада, вдарили ракетами по місту Селидове, що у Покровському районі Донеччини. Внаслідок атаки сталось обвалення житлового багатоквартирного будинку, відомо про щонайменше одну жертву. 

Як інформує МВС, у чотирьохповерховому будинку в результаті прильоту відбулося руйнування одного з під'їздів. 

Рятувальним службам вдалося врятували з пошкодженої обстрілом споруди п'ятеро людей.

"Надзвичайники спільно з поліцейськими врятували поранених чоловіка та жінку, яких доставили до медичного закладу. Із пошкодженої квартири на четвертому поверсі рятувальники допомогли вибратися трьом людям, серед яких і дитина", - йдеться у повідомленні відомства. 

Не минулося без загиблих, тіло жінки було виявлено під завалами багатоповерхівки. Рятувальники під уламками нині шукають ще одну людину.

На місці влучання ворожого снаряду триває рятувально-пошукова операція.

photo_2023-11-15_07-20-24.jpg (216 KB)

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що організація Save Ukraine успішно забезпечила повернення чотирьох дітей разом з їхніми сім'ями з тимчасово окупованих територій.

Як писав "Ми-Україна" раніше, протягом 14 листопада військо ворога здійснило 11 атак на Нікопольщину, що призвело до руйнувань та травмування цивільного населення. Проти населених пунктів району росіяни застосовували дрони-камікадзе та артилерію. Найбільше постраждав районний центр.

Головне