Росіяни вгатили "Іскандером" по Золочеву: в ОВА показали наслідки

Росіяни вгатили

Російське окупаційне військо у п'ятницю, 15 березня, здійснило ракетну атаку по селищу Золочів, що Богодухівському районі Харківщини. Для завдання ураження ворог застосував ракету типу "Іскандер", розповів очільник місцевої ОВА Олег Синєгубов.

Ракетний удар по населеному пункту був здійснений близько 16:20. Початково вважалось, що Золочеву гатили  С-300. 

"Унаслідок удару знищено приміщення гуртожитку та приміщення пункту екстреної медичної допомоги. Пошкоджено приміщення Золочівської лікарні. Знищено два автомобіля бригади швидкої, ще два - частково пошкоджено", - йдеться у повідомленні. 

Пізніше було встановлено, що руйнувань зазнали також 16 приватних домоволодінь.

Минулось без жертв або травмованих. 

Нагадаємо, також 15 березня ворог вгатив двома балістичними ракетами по Одесі, по місту били "Ісканерами-М". На цю годину відомо про 20 загиблих та щонайменше 73 поранених, процес розбирання завалів та надання допомоги місцевим мешканцям триває. Відомо про одного загиблого рятувальника, ще семеро - отримали поранення. Також російський обстріл забрав життя фельдшера "екстренки". Голова МВС Ігор Клименко повідомив, що втрати є і серед особового складу Нацполіції. Також серед загиблих - колишній перший заступник міського голови Одеси Сергій Тетюхін та екскерівник патрульної поліції Одещини, командир батальйону "Цунамі" Олександр Гостіщев.

Як писав "Ми-Україна" раніше, напередодні, 14 березня, російська окупаційна армія била по радіотехнічних об'єктах Сумщини. Внаслідок атаки загинув інженер, його тіло було виявлено через добу.

Головне