Росіяни весь день обстрілювали Нікопольщину: є жертва та постраждалі, частина з них "важкі"

Росіяни весь день обстрілювали Нікопольщину: є жертва та постраждалі, частина з них

Російське окупаційне військо від ранку четверга, 29 серпня, посилено обстрілює Нікопольщину. Внаслідок ворожих атак у регіоні загинула жінка, ще шість осіб постраждали, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За його даними, дехто з поранених перебуває у важкому стані.

"Із самого ранку і протягом всього дня ворог лютував на Нікопольщині. Під ворожими атаками були районний центр, Покровська, Червоногригорівська і Марганецька громади. Агресор скинув на населені пункти понад десяток боєприпасів з БпЛА. Застосовував дрони-камікадзе, гатив з артилерії. 

У Нікополі загинула 42-річна жінка. А ще за сьогодні через обстріли росіян постраждали шестеро людей. Чоловіки 60 і 67 років - важкі. Поранені жінки 19 і 59 років і чоловіки 74 і 30 років - у стані середньої тяжкості", - йдеться у повідомленні.

Очільник Дніпропетровщини наголосив, що у результаті ворожих обстрілів у регіоні є пошкодження, також там спалахнули пожежі.

"Понівечені торговельний центр, навчальний заклад, 8 багатоквартирних будинків, 13 приватних осель, 5 господарських споруд. Потрощена автівка, газогін. Пошкоджена й лінія електропередач", - наголосив Сергій Лисак.

Як повідомляли "Ми-Україна", на Донеччині за добу поліція зафіксувала 2 195 обстрілів з боку російських військ, які атакували 12 населених пунктів, внаслідок чого п’ять осіб загинуло, серед яких дитина.

Головне