Росіяни вдруге за добу обстріляли Чорнобаївку і вбили чоловіка

Росіяни вдруге за добу обстріляли Чорнобаївку і вбили чоловіка

Російські окупаційні війська вдруге за добу, 12 жовтня, обстріляли село Чорнобаївку в Херсонській області і вбили чоловіка.

Про це повідомила пресслужба Херсонської обласної військової адміністрації в Telegram-каналі. Як зазначається, росіяни б'ють по житловим будинкам у Чорнобаївці.

Наразі загинув 71-річний чоловік. Місцевого жителя госпіталізували без свідомості, але дорогою до лікарні він помер. Також є поранений - 70-річний чоловік. Він отримав медичну допомогу на місці.

Внаслідок сьогоднішніх ударів вже зафіксовано пошкодження десятків будинків у Чорнобаївці. У населеному пункті також частково немає світла. 

Зранку в ОВА вже розповідали подробиці минулої ночі. Під час неї через російські удари загинув 70-річний місцевий мешканець. Під час обстрілу він намагався піти в укриття, повідомили очевидці. Його травми виявилися важкими, тож медики, які прибули на місце, констатували смерть чоловіка.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, після удару росіян по селу Гроза на Харківщині зниклими безвісти залишаються троє людей, розповів керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков. За його словами, серед зниклих дві жінки та один чоловік.

Головне