Росіяни вдруге вдарили по порожніх складах у Херсоні

Росіяни вдруге вдарили по порожніх складах у Херсоні

Російські окупаційні війська у вівторок, 7 листопада, знову вдарили по порожніх складах у місті Херсон. Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, по території цих складів ворог б'є не вперше - цей випадок став другим за останні вісім днів. Напередодні через удар росіян приміщення вже були зруйновані. Наразі там нічого не зберігається.

Мрочко зазначив, що ніхто з людей не загинув та не постраждав.

Крім того, сьогодні, 7 листопада, ворог поцілив по передмістю Херсона. Внаслідок цього виникла пожежа на території приватного домоволодіння. Рятувальникам вдалось за одну годину загасити вогонь, повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Telegram-каналі.

Нагадаємо, щодня російські загарбники атакують Херсон та області з різного озброєння десятки та сотні разів. Зокрема, минулої доби, 6 листопада, ворог випустив Херсонщині 558 снарядів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, минулої доби, 6 листопада, російські війська завдавали артилерійських та мінометних ударів по цивільній інфраструктурі прикордонних населених пунктів Ізюмського, Чугуївського, Харківського, Богодухівського, Куп’янського районів Харківщини.

Головне