Росіяни вдень вдарили по Одещині: частково зруйновано приватне підприємство та склади

Росіяни вдень вдарили по Одещині: частково зруйновано приватне підприємство та склади

Російські окупанти вдень 22 липня завдали ракетний удар по Одещині. Внаслідок атаки ворога пошкоджено низку будівель, однак обійшлося без постраждалих, повідомили в ОК "Південь".

"Не припиняючи тактику точкових ударів, сьогодні вдень ворог наніс ракетний удар по Одещині. Під його прицілом знову цивільні об'єкти. Внаслідок удару частково зруйновано фасад адміністративної будівлі приватного підприємства, складські приміщення, пошкоджено цивільні автомобілі", - йдеться у повідомленні.

Водночас в ОК "Південь" звернули увагу на підступність ворога, який б'є по Україні у робочий час. Тому українців закликали бути обережними та перебувати в укриттях під час сигналів повітряної тривоги.

"Знищуючи чергове відділення пошти, підприємство або склад, нелюди вважають, що зможуть досягнути своїх цілей, посіяти паніку та деморалізувати українців, але результат зовсім протилежний - ненависть до загарбників та ще сильніша віра в нашу майбутню Перемогу", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо атакувало Харківщину. Зокрема, росіяни вдарили по селу Сенькове Куп’янського району та поранили  75-річну жінку. 

Головне