Росіяни вдарили поблизу автобусної зупинки у Богодухові на Харківщині, є загиблий, постраждала вагітна дівчина

Росіяни вдарили поблизу автобусної зупинки у Богодухові на Харківщині, є загиблий, постраждала вагітна дівчина

Російські військові атакували місто Богодухів. Одне з влучань прийшлося поблизу автобусної зупинки, поранивши вагітну дівчину та забравши життя пенсіонера. Про це повідомили в Поліції Харківської області.

Місто обстріляли касетними боєприпасами з РСЗВ "Торнадо - С". Загинув місцевий мешканець. Постраждали вісім громадян, у тому числі 17-річна вагітна дівчина та 15-річний хлопець. Трьох потерпілих госпіталізували до лікарні.

 Також окупанти влучили по обʼєкту промисловості, пошкодили приватні домоволодіння, господарчі споруди та авто. За попередніми даними, росіяни били по населеному пункту з російської реактивної системи залпового вогню "Торнадо-С".

Як зазначили правоохоронці, у місті була пошкоджена цивільна інфраструктура, приватні оселі та автомобілі.

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала в Миколаєві агента фсб, який збирав розвідувальні дані про позиції морської піхоти ЗСУ та інші військові об’єкти. Зловмисник діяв під виглядом кур'єра, використовуючи свою роботу як прикриття для шпигунської діяльності.

Як писали "Ми-Україна" раніше, генеральна прокуратура України надала народному депутату Дмитруку останню можливість добровільно з'явитися на допит до п'ятниці. Про це повідомили на форумі керівників державних інституцій.

Головне