Росіяни вдарили по житловому сектору на Сумщині: є жертви

Росіяни вдарили по житловому сектору на Сумщині: є жертви

У Сумському районі вчора, 20 серпня, ворожа авіація обстріляла прикордонний населений пункт, є загиблі й постраждалі. Рятувальники ліквідували осередки горіння. Про це повідомляє ДСНС України.

В одному з прикордонних населених пунктів після ліквідації пожежі в будинку з-під завалів деблокували тіло літньої жінки. Ще одна людина отримала травми.



У Шосткинському районі через удар ворожих дронів в одному із населених пунктів загорілося у житловому секторі.

Під час локалізації виникла загроза повторних обстрілів. Рятувальники, як тільки стало можливо, продовжили роботу й запобігли знищенню сусідської оселі.

Нагадаємо, окупанти атакували Вінницьку область ударними дронами типу "Шахед". Уламки збитих безпілотників пошкодили цивільну інфраструктуру та житлові будинки. Про це повідомляє перша заступниця начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталя Заболотна.

Як  писали "Ми-Україна" раніше, для проведення масштабних наступальних операцій Україні та росії не вистачає необхідної кількості військових ресурсів. У США вважають, що обидві сторони можуть "от-от" опинитися у "глухому куті". Про це йдеться з посиланням на видання Bloomberg.

Головне