Росіяни вдарили по відділенню "Нової пошти" на Донеччині: є загиблі

Росіяни вдарили по відділенню

Війська рф нанесли удари по Олексієво-Дружківці, а саме по відділенню "Нової пошти" та адмінбудівлі. Наразі відомо про двоє загиблих.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Армія ворога 24 жовтня, близько 16:30, обстріляла селище у Краматорському районі. 

За попередньою інформацією, мішенню для ворога став об’єкт цивільної інфраструктури - одне з місцевих поштових відділень. 

“Внаслідок ворожої атаки 19-річний працівник та громадянин 21 року отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям.Ще одного чоловіка 37 років доставлено до медичного закладу з мінно-вибуховою травмою. Йому надається кваліфікована допомога”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі на місці події триває розбір завалів та проводяться пошукові роботи. Крім того, тип використаної зс рф зброї та остаточна кількість постраждалих встановлюються.

“Знову закликаю всіх цивільних: евакуюйтесь до більш безпечних регіонів України! Евакуація рятує життя!" - додав Голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Нагадаємо, російські окупаційні війська вранці завдали удару по Куп'янську на Харківщині, внаслідок чого постраждали семеро місцевих мешканців, одна з яких у тяжкому стані.

Як писав “Ми-Україна” раніше, російські окупанти атакували Покровську громаду на Донеччині. Внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів.

Головне