Росіяни вдарили по цивільній інфраструктурі Кривого Рогу: є постраждалі

Росіяни вдарили по цивільній інфраструктурі Кривого Рогу: є постраждалі

Російська армія завдала ракетного удару по Кривому Рогу 4 вересня, влучивши в об'єкт цивільної інфраструктури в центрі міста. Унаслідок вибухової хвилі пошкоджено понад 10 багатоповерхових будинків.

Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

Станом на 7:25 загиблих немає, але є п'ятеро постраждалих з легкими травмами.

На місці працюють аварійні, медичні та комунальні служби. У школі №103 (на колишній вулиці Костенка, 23) організували міський штаб допомоги постраждалим. Там можна отримати будівельні матеріали та подати заяви на матеріальну допомогу.

Також Вілкул повідомив про тимчасове припинення руху на ділянці від вулиці Святогеоргіївська до площі Домнобудівників. Вагонні маршрути №№2, 5, 7, 9, 22, 25, 27 розвертаються на кільці Героїв АТО, а маршрути №№9 і 14 курсують лише між станцією Кривий Ріг-Головний і площею Домнобудівників.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак уточнив, що серед постраждалих — жінки віком 62, 83 і 84 роки, 70-річний чоловік та 10-річна дівчинка. Дитина госпіталізована, інші постраждалі лікуються вдома. Він також повідомив, що у місті пошкоджено готель і в кількох багатоповерхівках вибиті вікна.

Також відомо про обстріл Львова. Там вже є троє загиблих, близько 35 осіб постраждали. Уражені 50 будинків. Більшість - у центрі міста.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Верховне командування ЗС України розпорядилось провести додаткову спеціальну перевірку капітана першого рангу Романа Гладкого, якого минулого місяця було призначено на посаду начальника штабу командування Сил безпілотних систем.

Головне