Росіяни вдарили по складу Червоного Хреста в Херсоні: знищено запаси гумдопомоги

Росіяни вдарили по складу Червоного Хреста в Херсоні: знищено запаси гумдопомоги

Росіяни вдарили по складу Червоного Хреста в Херсоні, знищено запаси гуманітарної допомоги. Про це повідомив Червоний Хрест України. 

Унаслідок влучання та пожежі, яка виникла через нього, склад та запаси гуманітарної допомоги для жителів Херсонщини, які зберігалися там, повністю знищені.

"Співробітники та волонтери Херсонської обласної організації Українського Червоного Хреста не постраждали. Робота над ліквідацією наслідків триває", - додали в організації. 

Зазначається, що в склад відбулося пряме влучання, внаслідок чого зайнялася пожежа – усі запаси гуманітарної допомоги для жителів Херсонщини зі складу згоріли. Співробітники складу та інші люди не постраждали.

Нагадаємо, під удар потрапило транспортне депо у Салтівському районі. У МВС показали наслідки удару росіян.

Ворог випустив по місту дві ракети С-300. Пошкоджений житловий об'єкт та майно транспортного підприємства. Зафіксовані вирви розміром 9х3,5 метрів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у наступному році Франція буде навчати українських пілотів і надавати військову допомогу, одночасно надаючи зброю та обладнання Україні.

Інформація про це міститься в щорічному звіті Міністерства оборони Франції, який оглядає результати 22 місяців військової допомоги від Парижа для України, повідомляє Укрінформ.

 

 

Головне