Росіяни вдарили по об'єкту критичної інфраструктури на Херсонщині, — ОВА

Росіяни вдарили по об'єкту критичної інфраструктури на Херсонщині, — ОВА

Ввечері 14 серпня російські війська за допомогою дронів вдарили по об’єкту критичної інфраструктури в Херсоні. Про це повідомив голова Херсонської МВА Роман Мрочко.

За минулу добу росіяни також влучили по адмінбудівлі; житлових кварталах, зокрема по 16 приватних будинках. Також окупанти пошкодили газопровід, господарські споруди, гаражі, приватні автомобілі, автівку рятувальників та сільгосптехніку.

Одна людина загинула, ще 13 - поранено, з них - одна дитина.

Під час нічної дронової атаки Сили протиповітряної оборони знищили вісім Shahed.

“Внаслідок чергової атаки дронами пошкоджене електрообладнання, яке підлягає заміні. Провести ці роботи найближчим часом неможливо через надзвичайно напружену безпекову ситуацію”, — зазначив він.

Наразі знеструмлено близько 10 000 точок обліку у Дніпровському районі Херсона.

Нагадаємо, протягом минулої доби російська окупаційна армія втратила на війні в Україні 1220 військових. Сили оборони уразили ворожий літак і збили 50 безпілотників. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, влада Курської області рф розширила зону обов'язкової евакуації, включивши до неї весь Глушківський район. Це рішення було прийнято регіональним оперативним штабом всього за кілька годин після оголошення про евакуацію селища Глушково, яке є його адміністративним центром.

Головне