Росіяни вдарили по Новоосиновому на Харківщині: п’ять осіб постраждали

Росіяни вдарили по Новоосиновому на Харківщині: п’ять осіб постраждали

Російське окупаційне військо у День Незалежності України обстріляло село Новоосинове на Харківщині. Внаслідок удару постраждали п'ять осіб.

Про це повідомляє ДСНС.

Російські війська атакували житловий сектор села Новоосинове в Куп'янському районі з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок обстрілу загорілися два житлові будинки загальною площею 105 квадратних метрів, а також суха трава на площі близько одного гектара.

"Рятувальники ліквідували пожежі та запобігли поширенню полум'я на інші оселі. Попередньо постраждало 4 жінки та чоловік. На місці обстрілу працювали медики ДСНС", - йдеться у дописі.

За минулу добу внаслідок російських обстрілів на Харківщині загинули двоє людей, ще троє отримали поранення.

Крім того, під час гасіння пожежі на міні підірвалася пожежна машина, постраждали рятувальники. Це сталося поблизу міста Балаклія Ізюмського району Харківської області.

До цього у селищі Куп’янськ-Вузловий  Харківської області 65-річний чоловік підірвався на невідомому вибухонебезпечному предметі.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на тимчасово окупованій території Луганської області росіяни розпочали продаж усіх державних шахт так званим "інвесторам".

Головне