Росіяни вдарили по Малинівці та Костянтинівці на Донеччині: шестеро постраждалих

Росіяни вдарили по Малинівці та Костянтинівці на Донеччині: шестеро постраждалих

Російська окупаційна армія вкотре атакувала Донецьку область. Під обстріл потрапили село Малинівка та місто Костянтинівка. Внаслідок дій окупантів постраждали люди.

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура.

 О 10:30 18 вересня окупанти обстріляли село Малинівка в Краматорському районі. У результаті удару по фермерському господарству постраждали 59-річний чоловік і його 36-річний син. Також травмовано 33-річного місцевого жителя, наразі він знаходиться у важкому стані. Тип зброї, використаної під час обстрілу, встановлюється.

Також є йомвірність, що ворог атакував місто Костянтинівка зі ствольної артилерії. Під час обстрілу 34-річний чоловік, який перебував у автомобілі, отримав осколкові поранення та мінно-вибухову травму. Окрім нього постраждали 55-річна жінка і 68-річний чоловік, які перебували неподалік торговельного центру.

У Костянтинівці пошкоджено три багатоквартирні будинки, дві автівки та лінію електропередач.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, вночі росіяни атакували Україну трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/69 та 52 ударними БПЛА. У результаті ефективних дій протиповітряної оборони знищено 46 ударних БПЛА. Керовані авіаційні ракети не досягли цілей, що було частково зумовлено протидією з боку українських засобів РЕБ.

Як писав "Ми-Україна" раніше, хусити за менш ніж тиждень збили два американські MQ-9 Reaper.

Головне