Росіяни вдарили по Іванівці на Херсонщині: є жертви

Росіяни вдарили по Іванівці на Херсонщині: є жертви

Російське окупаційне військо продовжує тероризувати Херсонщину. Вдень 11 січня росіяни вдарили по Іванівці та вбили у будинку, в який влучили, чоловіка. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За його даними, тіло чоловіка виявили під завалами житлового будинку. Ким саме був загиблий поки невідомо, нині його особу встановлюють.

"Росіяни вбили жителя Іванівки. Внаслідок ворожих обстрілів у населеному пункті знищено один із житлових будинків. З-під завалів оселі рятувальники дістали тіло загиблого чоловіка. Нині його особа встановлюється", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу російські окупанти понад 100 разів обстріляли Херсонщину. За добу по регіону було випущено 482 снаряди з мінометів, артилерії, РСЗВ, танків та БПЛА. Внаслідок ворожих ударів є руйнування у житлових кварталах, постраждали троє людей.

Як повідомляли "Ми-Україна", протягом 10 січня сукупні втрати російської армії у війні проти України збільшились ще на більш як 800 бійців. Сили оборони України також знищили 12 танків, 22 бойові броньовані машини, 15 артилерійських систем та два засоби ворожої ППО.

Головне