Росіяни вдарили по Чугуєву: загинула операторка котельні

Росіяни вдарили по Чугуєву: загинула операторка котельні

Російське окупаційне військо пізно ввечері у середу, 17 січня, здійснили черговий обстріл Чугуєва, що на Харківщині. Внаслідок ворожої атаки у місті є руйнування та одна загибла особа, інформує очільник місцевої ОВА Олег Сингєгубов. 

По Чугуєву вночі було завдано два удари. До того Повітряні сили ЗС України попереджали про загрозу балістики. 

Обстріл обірвав життя однієї жінки, вона працювала операторкою котельні. Що одна людина постраждала.

Попередньо, руйнувань зазнав один з місцевих освітніх закладів. 

Як відомо, вночі окупаційна армія рф цієї ночі атакувала Україну ударними дронами. Вибухи гриміли у Дніпропетровській, Кіровоградській, Сумській, Херсонській та Хмельницькій областях. За даними Дніпропетровської ОВА у небі над Павлоградським районом силами та засобами ППО було ліквідовано чотири "шахеди", таке ж число було збито і над Сумщиною.

Нагадаємо, 17 січня вдень російські загарбники скинули керовану авіабомбу на село Малий Бурлук, що у Куп'янському районі Харківської області. Травмувань зазнали двоє дітей, один з них - 10-річний хлопчик - отримав часткову ампутацію нижньої кінцівки. Руйнувань зазнала цивільна інфраструктура населеного пункту. Прокуратура повідомила про загибель 61-річної жінки. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, агресора 17 січня вдарив "Оніксами" по Одещині. Ворожі снаряди поцілили по сільськогосподарських площах і агропідприємству. 

Головне