Росіяни вдарили по багатоповерхівці у Мирнограді: є жертва

Росіяни вдарили по багатоповерхівці у Мирнограді: є жертва

Армія рф 22 жовтня скинула керовану авіабомбу на житловий будинок у Мирнограді, що на Донеччині. Внаслідок цього один загиблий.

Про це повідомляє Донецька обласна військова адміністрація.

За їхньою інформацією, ворог скинув КАБ-250 на 5-поверхівку, внаслідок чого одна людина загинула, двоє - отримали поранення. 

Пошуково-рятувальну операцію на місці удару тимчасово призупинили через загрозу безпеці. Крім того, пошкодження різного ступеня отримали 7 будинків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сумах внаслідок удару БПЛА по будинку загинула майже вся сім’я, - МВС

“Всі цивільні, які не задіяні в роботі критичної інфраструктури, повинні виїхати до більш безпечних регіонів. Евакуація рятує життя”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Донецька обласна прокуратура повідомляє про трагічні наслідки російських обстрілів у регіоні 21 жовтня. Внаслідок ворожих атак загинули чотири мирні жителі, у тому числі двоє дітей, ще п'ятеро осіб отримали поранення. Обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни.

 Як писали "Ми-Україна" раніше, окупаційна армія рф вдарила БпЛА у ніч на 22 жовтня, по приватному житловому сектору у Сумах. Як наслідок, загинули три людини, серед яких одна дитина.

Головне