Росіяни вдарили FPV-дроном по магазину в селі Івашки на Харківщині - чотири постраждалих

Росіяни вдарили FPV-дроном по магазину в селі Івашки на Харківщині - чотири постраждалих

Окупанти вдень 20 липня атакували село Івашки Харківської області. Відомо про чотирьох поранених. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

О 15:40 російські загарбники здійснили атаку на цивільний об'єкт, використавши FPV-дрон. Ціллю став місцевий магазин. Внаслідок цього нападу постраждали чотири мирні жителі: двоє чоловіків віком 48 та 33 роки, а також дві жінки 62 та 44 років.

Усі потерпілі отримали поранення різного ступеня тяжкості та наразі транспортуються до лікарні для надання необхідної медичної допомоги. Цей інцидент є черговим свідченням того, що окупанти продовжують цілеспрямовано атакувати цивільне населення та інфраструктуру.

Нагадаємо, українські військові розробили нові важкі дрони, здатні нести до 5 кг вибухівки або боєприпасів. Ці безпілотники призначені для ураження укріплених позицій ворога, зокрема бліндажів. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Микола Волохов, відомий як командир Абдула.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Херсонській області через російські обстріли загинули дві жінки, ще 15 людей поранені. Про це повідомила Національна поліція України.

Головне