Росіяни вчергове завдали ракетного удару по Харківщині: постраждав 39-річний чоловік

Росіяни вчергове завдали ракетного удару по Харківщині: постраждав 39-річний чоловік

Російські окупаційні війська у п'ятниці, 20 жовтня, обстріляли селище Кучерівка Харківської області, в результаті російської агресії поранення отримав чоловік. Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

“Близько 07:30 російські військовослужбовці обстріляли селище Кучерівка Куп‘янського району. Унаслідок цього мінно-вибухову травму отримав 39-річний цивільний чоловік”, - йдеться в повідомленні. 

Крім того, росіяни здійснили ракетний обстріл смт Куп‘янськ-Вузловий. Одна з ракет С-300 влучила поблизу місцевих магазинів. Інша ракета впала біля залізничної станції.  

"За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)", - зазначили прокурори.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська у четвер, 19 жовтня, обстріляли з авіації два населені пункти Херсонської області, в результаті поранення отримали дві жінки. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, батько 31-річної Катерини, яка загинула в Обухівці Дніпропетровської області від ворожого обстрілу розповів, що 13-річна донька ще не знає про загибель матері

Головне