Росіяни вчергове вдарили ракетами по Харкову: які наслідки

Росіяни вчергове вдарили ракетами по Харкову: які наслідки

Російські окупаційні війська здійснили черговий ракетний удар по Харкову у ніч на 25 травня, влучивши ракетою С-300 у Слобідському районі.

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

Згідно з уточненою інформацією, російські війська атакували освітній об'єкт у місті. Ракета зруйнувала майстерню освітнього закладу, пошкодила основну будівлю, вибила шибки у кількох багатоповерхівках поблизу та пошкодила супермаркет. Також було знищено 31 автомобіль.

За словами Терехова, інформації про загиблих та поранених не надходило.

У Хакрівській обласній прокуратурі додали, що ще два влучання у Харківському районі сталися на відкритій місцевості, на щастя - без травмованих.

На місцях ударів працюють прокурори та слідчі поліції, фіксуючи воєнні злочини російських загарбників. Також розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 КК України.

Нагадаємо, російські окупанти 24 травня знову атакували залізницю на Харківщині. Бив противник по залізничній інфраструктурі області і напередодні.

23 травня росія обстріляла Харків з С-300. Загарбники поцілили у місто дев'ять разів. В результаті масованої атаки загинуло сім людей, ще 21 - зазнали травмувань.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, загальні втрати російської федерації у війні проти України, складають приблизно 500 080 військовослужбовців. За останню добу російська армія втратила ще 1140 солдатів.

Головне