Росіяни вбили в Україні понад 580 дітей

Росіяни вбили в Україні понад 580 дітей

Армія російської федерації від початку повномасштабної війни вбила в Україні щонайменше 581 дитину, ще не менш ніж 1649 дітей постраждали від ворожих обстрілів. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Найбільше дітей, згідно з офіційними даними, постраждало в Донецькій області - 595, а також у Харківській - 453, Херсонській - 180, Дніпропетровській - 178, Запорізькій - 145, Київській - 133.

"21 жовтня внаслідок удару російських військ по селу Янтарне Донецької області загинув 11-річний хлопчик. Того ж дня через ворожі обстріли Бузького Миколаївської області та Запоріжжя тілесні ушкодження дістали дівчатка віком 15 і 8 років", - йдеться в повідомленні.

Крім того, 22 жовтня внаслідок ворожої агресії у Сумах загинула 14-річна дівчинка.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Старобільську на Луганщині російські загарбники організували пропагандистські кампанії у школах, де старшокласників намагаються залучити до підписання контрактів з російськими військовими.

Як писали "Ми-Україна" раніше, війська рф в ніч на 22 жовтня завдали удару безпілотником по житловому будинку в Сумах. Внаслідок атаки загинула майже вся сім’я.

Головне