Росіяни вбили у Білозерці на Херсонщині літню жінку

Росіяни вбили у Білозерці на Херсонщині літню жінку

Російські загарбники обстріляли Херсонщину вранці 19 липня. Окупанти завдали удар по селищу Білозерка та вбили 72-річну місцеву жительку. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Зранку російські війська вкрили вогнем житловий будинок у Білозерці. Через це у власній оселі смертельні поранення дістала 72-річна місцева жителька", - зазначив очільник Херсонщини.

Водночас він висловив співчуття родині загиблої.

Керівник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко зі свого боку повідомив, що за минулу добу росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Херсонської області.

"Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці, Садовому та Комишанах. Зокрема, було пошкоджено 2 багатоповерхових та 5 приватних будинків, а також ділянку газогону.

Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу 4 людини зазнали поранень різних ступенів тяжкості, серед них 16-річна дівчина у важкому стані", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо у ніч проти 19 липня атакувало місто Чугуїв на Харківщині. Внаслідок ворожого удару постраждали семеро осіб, зокрема, дитина.

Головне