Росіяни вбили на Житомирщині жінку: ще троє людей отримали поранення

Росіяни вбили на Житомирщині жінку: ще троє людей отримали поранення

Одна людина загинула та троє дістали поранення внаслідок атаки рф на Житомирщину вранці 26 серпня. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

Водночас у відомстві зазначили, що у регіоні пошкоджені житлові будинки та об'єкти критичної інфраструктури.

Голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко, зі свого боку, повідомив, що у регіоні досі триває ліквідація наслідків масованої ракетної атаки росіян - на місці влучань працюють співробітники ДСНС та енергетики, які займаються відновленням пошкодженого обладнання та комунікацій. 

"В області вже вдалося відновити живлення для майже 20 тисяч абонентів, поступово підключають до енергопостачання критичну інфраструктуру. Ремонтні бригади продовжують відновлювати мережу з використанням резервних ліній та джерел енергопостачання", - зазначив Бунечко.

Також він повідомив, що внаслідок атаки росіян загинула жінка, а трьом постраждалим особам медики надають всю необхідну меддопомогу.

Як повідомляли "Ми-Україна", уламки збитого ворожого дрона виявили у Голосіївському районі Києва на Обухівській трасі. Внаслідок падіння уламків постраждав чоловік - рештки дрона впали на його автомобіль, внаслідок чого транспортний засіб повністю згорів.

Головне