Росіяни вбили на Донеччині ще трьох людей: за добу було 30 обстрілів, за ніч - 11 ракет

Росіяни вбили на Донеччині ще трьох людей: за добу було 30 обстрілів, за ніч - 11 ракет

Військовослужбовці армії рф за добу 2 серпня здійснили 30 обстрілів 16 населених пунктів Донецької області, внаслідок чого загинули троє мирних жителів: двоє у Катеринівці та один у Новогродівці. Ще вісім осіб отримали поранення.

Як розповів голова Донецької ОВА Вадим Філашкін, в ніч  2 на 3 серпня агресор завдав ракетного удару по регіону, випустивши 11 ракет: сім - по Покровську і чотири - по Мирнограду.

Донеччина під вогнем: наслідки обстрілів 2 серпня

  • У Волноваському районі, зокрема в Новоукраїнці Вугледарської громади, зафіксовано пошкодження житлового будинку.
  • У Покровському районі під обстріл потрапили промзона Курахівки, міста Курахове і Гірник. В Українську Селидівської територіальної громади пошкоджено адміністративну будівлю. У Новогродівці загинула одна людина і одна поранена, пошкоджено багатоповерхівку, приватний будинок і адмінбудівлю.
  • У Краматорському районі зафіксовано пошкодження будинку в Зарічному Лиманської ТГ та багатоповерхівки в Костянтинівці. В Іллінівській ТГ поранено одну людину і пошкоджено три об'єкти в Романівці.
  • У Бахмутському районі в Торецьку поранено одну людину, пошкоджено будинок і об'єкт інфраструктури. У Часовоярській ТГ пошкоджено шість приватних будинків, багатоповерхівку і нежитлове приміщення.

За добу з лінії фронту евакуйовано 3323 людини, у тому числі 137 дітей.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Вінницька область у ніч на 3 серпня зазнала атаки російських ударних безпілотників. За інформацією ОВА, внаслідок нападу було пошкоджено об'єкт інфраструктури.

Головне