Росіяни вбили людину на Херсонщині, ще семеро цивільних дістали поранення

Росіяни вбили людину на Херсонщині, ще семеро цивільних дістали поранення

Російські окупанти продовжують щодобово тероризувати населення Херсонщини обстрілами. Внаслідок російської агресії одна людина загинула, ще семеро отримали поранення, розповів голова місцевої ОВА Олександр Прокудін. 

Під ворожим вогнем та авіаударами 25 серпня опинилися 17 населених пунктів, включаючи Антонівку, Михайлівку, Садове, Станіслав, Берислав, Білозерку та обласний центр - місто Херсон.

Окупанти завдали ударів по різноманітних цивільних об'єктах. Зокрема, було пошкоджено освітній заклад, адміністративну будівлю та пекарню. Атаки також зачепили житлові квартали, в результаті чого постраждало щонайменше 15 приватних будинків. Крім того, зафіксовано пошкодження господарських споруд та приватних автомобілів.

"Через російську агресію одна людина загинула, ще сім - дістали поранення", - повідомив Прокудін.

Нагадаємо, Запорізька область зазнала масштабних атак з боку російських військ за добу 25 серпня - зафіксовано 287 обстрілів по 11 населених пунктах регіону. Про це повідомив голова місцевої обласної військової адміністрації Іван Федоров. Для ураження противник використовував дрони, ствольну та реактивну артилерію, а також авіацію. Відомо про одну поранену.

Як писав "Ми-Україна" раніше, вранці 26 серпня російські війська поцілили по промисловому об’єкту у Полтавській області і поранили п'ятьох людей.

Головне