Росіяни вбили 12-річну дитину під час обстрілу Борової на Харківщині

Росіяни вбили 12-річну дитину під час обстрілу Борової на Харківщині

Армія окупантів ввечері 27 березня завдали удару по Боровій у Харківській області. Про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

“За даними слідства, 27 березня близько 21:20 російські військові обстріляли селище Борова Ізюмського району. Загинув 12-річний хлопчик”, - йдеться у повідомленні.

В Харківській обласній прокуратурі повідомили, що окупанти обстріляли селище Борова в Ізюмському районі. Внаслідок цього обстрілу загинув 12-річний хлопчик.

"У населеному пункті пошкоджено житлові будинки та дитячий садок. Точний вид озброєння встановлюється", - додали прокурори.

Точний вид озброєння встановлюється.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, силам оборони України вдалося знизити динаміку наступальних дій російських окупантів на Авдіївському напрямку. Про це повідомив заступник командира Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ Максим Жорін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, по Харкову вперше з 2022-го року було завдано удару авіабомбами. Про це повідомив начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області Сергій Болвінов.

"Бомба прилетіла в житловий масив серед двох п'ятиповерхівок, повністю заселених цивільними, мирними мешканцями. Її застосували в той час, коли на вулицях міста перебувала максимальна кількість людей. Тому є загиблий цивільний повнолітній чоловік, також є поранені", — розповів очільник нацполіції області Володимир Тимошко.

 

Головне