Росіяни суттєво збільшили виробництво "Іскандерів" та КАБів, - Буданов

Росіяни суттєво збільшили виробництво

Російські окупанти суттєво збільшити виробництво ракет. Зокрема йдеться про виробництво "Іскандерів". Також у кілька разів зросло російське виробництво КАБів, заявив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

Під час виступу на конференції YES очільник ГУР наголосив - збільшення виробництва ракет створює величезну загрозу для українських військових на лінії фронту.

"Інше питання це виробництво засобів ураження. Тут вони просунулися. По виробництву ракет вони значно просунулися, кількості вироблення саме "Іскандерів", на інших вони значно менше акцентували свою увагу. Зрештою ми з вами зараз чітко бачимо масоване просто використання "Іскандерів-М". Величезна проблема - керовані авіабомби. Виробництво їх збільшено в кілька разів, скажімо так. Це є величезна проблема для лінії фронту. Оце все озброєння, яке діє на тактичній глибині. Тобто його вплив відчувають здебільшого саме військові на лінії зіткнення і поряд з нею", - зазначив Буданов.

Як повідомляли "Ми-Україна", голова ГУР МОУ Кирило Буданов вважає, що рф зіткнеться з фінансово-економічними проблемами та браком новобранців для армії вже влітку 2025 року. 

Головне