Росіяни скинули вибухівку з дрона у Бериславі на Херсонщині – є поранені

Росіяни скинули вибухівку з дрона у Бериславі на Херсонщині – є поранені

Російські війська вкотре атакували Берислав Херсонської області безпілотниками. Поранена людина. Про це в повідомляє обласна військова адміністрація.

Постраждав 31-річний чоловік – в нього мінно-вибухова травма та уламкове поранення ніг. Ще один місцевий 31-річний житель отримав струс головного мозку, множинні поранення голови, обличчя та ніг.

Військові рф з дрона скинули вибухівку на 46-річного місцевого жителя. З пораненням ноги, забоєм спини та голови його доставили до лікарні. Медики оцінюють стан травмованого як задовільний, йдеться в дописі.

Нагадаємо, українські захисники протягом доби на Оріхівському та Херсонському напрямках завдали російським загарбникам суттєвих втрат в особовому складі та техніці. Про це повідомили Сил оборони півдня України.

Окремо зазначається, що на Оріхівському та Херсонському напрямках нашим захисникам вдалось знищити човен, кілька станцій РЕБ та комплексів відеоспостереження "Муром-М".

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська окупаційна армія атакувала дитячий санаторій в Основʼянському районі Харкова за допомогою "шахедів". В результаті постраждали 18-річний хлопець, поліцейський та двоє рятувальників.

Головне