Окупанти скинули вибухівку на жителів Херсона: постраждали чоловік та жінка

Окупанти скинули вибухівку на жителів Херсона: постраждали чоловік та жінка

Російські окупанти атакували мирних жителів Херсона. Загарбники скинули на людей вибухівку з дрона, повідомили у Херсонській обласній військовій адміністрації.

За даними відомства, внаслідок ворожої атаки постраждали двоє людей - жінка та чоловік. Обом постраждалим надали всю необхідну допомогу.

"Через атаку ворожого безпілотника у Дніпровському районі Херсона постраждали двоє людей. 61-річна жінку з вибуховою та черепно-мозковою травмами, а також пораненням ноги шпиталізували до лікарні. Чоловік, 40 років, дістав вибухову травму та поранення обличчя. Йому медики надали допомогу на місці. Від госпіталізації постраждалий відмовився", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 17 серпня російські війська атакували населені пункти Бериславського та Херсонського районів з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню та БпЛА.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо у ніч проти неділі, 18 серпня, атакувало Київ балістичними ракетами. Також загарбники запустили ударні дрони.

Головне