Росіяни скинули вибухівку на авто голови Новотроїцької СВА: його везуть до лікарні

Росіяни скинули вибухівку на авто голови Новотроїцької СВА: його везуть до лікарні

Російські окупанти скинули вибухівку на автомобіль, у якому перебував голова Новотроїцької сільської військової адміністрації Сергій Перетятько. Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Згідно з оприлюдненою інформацією, чиновник отримав поранення грудної клітини, руки й ноги. Його везуть до лікарні.

"Російська армія продовжує тероризувати Херсонщину з безпілотників. Ввечері окупанти скинули вибухівку з дрона на Станіслав. Під удар потрапила автівка, в якій їхав начальник Новотроїцької СВА Сергій Перетятько. 

Він отримав поранення грудної клітини, руки й ноги. "Швидка" доставляє травмованого до лікарні", - зазначив Прокудін.

Водночас він додав, що громада, яку очолює Григорович, нині знаходиться в окупації. Тому чоловік допомагав своїм колегам зі Станіслава. 

"Це один із вкрай небезпечних населених пунктів нашого регіону, який російська армія атакує постійно. І у таких умовах наші спеціалісти продовжують виконувати свої обовʼязки", - наголосив голова Херсонської ОВА.

Нагадаємо, у квітні стало відомо, що Служба безпеки України запобігла замаху на життя начальника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна. 10 квітня на Херсонщині затримали місцевого жителя, який разом зі спецслужбами рф готував замах на чиновника.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти скинули вибухівку на автомобіль рятувальників, коли вони ліквідували наслідки попереднього ворожого удару. Інцидент трапився у селі Кізомис на Херсонщині.

Головне