Росіяни скинули касетні авіабомби на Сумщину, заміновано два села, - ОВА

Росіяни скинули касетні авіабомби на Сумщину, заміновано два села, - ОВА

Російські окупанти вперше здійснили напад на Сумську область, використовуючи касетні авіабомби. З повітря вони атакували два села в Шосткінському районі. 

Про це повідомив голова Сумської ОВА Володимир Артюх в ефірі телемарафону.

Мова йде про села у Шосткинському районі - Стара Гута і Марчихина Буда. Наразі сили безпеки працюють над розмінуванням.

За його словами, ситуація погіршується, особливо з початку січня, коли значно зросла кількість нападів за допомогою різних засобів, таких як дрони-камікадзе та ударні безпілотники.

"Особливо нас турбує, збільшилося у декілька разів застосування тактичної авіації щодо керованих авіабомб. До речі, вчора були застосовані вперше по території Сумської області касетні авіаційні бомби", - зазначив голова ОВА.

Нагадаємо, 6 березня російські окупанти здійснили обстріл села Борова на Харківщині. За попередніми даними, одна людина похилого віку загинула, а чотири людини отримали поранення, серед них троє дітей. З-під завалів вдалося врятувати жінку, її доставили у лікарні. 

Раніше ми писали, що семеро осіб звернулися за медичною допомогою після атаки "шахедів" вночі 6 березня на Суми. Серед постраждалих є дитина - це 10-річний хлопчик.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, ВЛК у Києві затягували терміни проведення комісії, працювали неповний день і в них були відсутні електронні черги.
 
 
 
 
 

Головне