Росіяни скинули КАБи на Харківщину: серед постраждалих 12-річна дитина

Росіяни скинули КАБи на Харківщину: серед постраждалих 12-річна дитина

Російські окупаційні війська атакували КАБами Харківщину вдень 15 серпня. Окупанти завдали удар по центру селища Золочів Богодухівського району.

У Харківській обласній військової адміністрації повідомили, що внаслідок ворожого удару постраждали шестеро осіб, зокрема 12-річна дитина.

"Ворог продовжує терор цивільного населення Харківщини. О 12:30 окупанти двома КАБами вдарили по центру селища Золочів Богодухівського району. Внаслідок обстрілу зазнали поранень дві жінки 43 і 65 років та 35-річний чоловік", - зазначили в ОВА.

Згодом у відомстві додали, що також поранень зазнали 12-річний хлопець, 57-річна жінка та 50-річний чоловік.

Крім того повідомляється, що від удару КАБами було пошкоджено та знищено десятки приватних житлових будинків та господарських споруд, два автомобілі, енерго- та газомережі. 

"Також пошкоджено приміщення дитячого садку, центру надання адміністративних послуг, музичної школи та редакції місцевої газети", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", у місті Павлоград Дніпропетровської області 15 серпня після полудня стався потужний вибух. Інцидент призвів до виникнення пожежі в нежитловій будівлі.

Головне