Росіяни скинули КАБ на Харків: пошкоджено приватні житлові будинки та гаражі

Росіяни скинули КАБ на Харків: пошкоджено приватні житлові будинки та гаражі

В ніч на 2 жовтня російські військові здійснили черговий напад на Харків, застосувавши керовану авіаційну бомбу (КАБ). Атака була спрямована на Київський район міста. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

За інформацією мера, близько 4:23 у місті пролунав потужний вибух. Внаслідок удару було пошкоджено приватні житлові будинки, гаражний кооператив та кілька автомобілів. На щастя, обійшлося без жертв серед мирного населення.

Наразі відповідні служби проводять детальне обстеження місця події та оцінюють масштаби руйнувань. Ситуація знаходиться під контролем місцевої влади.

"На щастя, жертв немає. Профільні служби продовжують обстеження місця події", - написав Терехов.

Нагадаємо, комунальні служби та влада Харкова працюють цілодобово, усвідомлюючи безпрецедентні виклики, з якими місто зіткнеться цієї зими. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів харківський міський голова Ігор Терехов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українська воєнна розвідка не чекала офіційного початку конфлікту, а почала готуватися до війни заздалегідь. Про це в ефірі "Ми-Україна" заявив представник ГУР МО Андрій Черняк.

Головне