Росіяни скинули КАБ на Донеччину: є жертви, під завалами можуть бути люди

Росіяни скинули КАБ на Донеччину: є жертви, під завалами можуть бути люди

Російські окупанти здійснили удар по Донеччині. Загарбники скинули КАБ-500 на Очеретине та влучили у п'ятиповерховий будинок. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

За його даними, внаслідок удару будинок було частково зруйновано, під завалами можуть перебувати люди.

"Центр області під потужними обстрілами - є жертви серед цивільних. На Очеретине росіяни скинули КАБ-500 - поцілили у 5-поверхівку. Достеменно відомо про 1 поранену. Ймовірно, під завалами перебувають люди, однак пошукова операція наразі неможлива через безпекову ситуацію", - зазначив Філашкін.

Водночас він повідомив про російський обстріл Нетайлового, де росіяни вбили двох осіб, та Новоселидівки. Також було завдано удар по Красногорівці - там постраждала одна людина.

"Ці страшні удари - черговий доказ жорстокості і підступності ворога. Росіяни прагнуть зрівняти Донеччину з землею. Залишатися тут - небезпечно! Евакуюйтесь своєчасно!" - наголосив голова Донецької ОВА.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські війська атакували Куп'янський район Харківської області. Армія рф скинула боєприпас із FPV-дрона.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.