Росіяни скинули ФАБ-500 на Селидове: які наслідки 

Росіяни скинули ФАБ-500 на Селидове: які наслідки 

Російські загарбники завдали чергового удару по цивільній інфраструктурі Донеччини, цього разу обравши за ціль місто Селидове Покровського району. За інформацією МВС, ворог застосував 500-кілограмову авіаційну бомбу з фугасною боєголовкою (ФАБ-500). 

Однією з цілей атаки стала пожежно-рятувальна частина міста. Попри значні пошкодження будівлі, особовий склад рятувальної частини не постраждав.

Також руйнувань зазнали шість багатоквартирних та 37 приватних житлових будинків. 

За даними ОВА минулої доби ворог 20 разів накривав вогнем мирні міста та села Донеччини. Внаслідок атак в області за день окупанти вбили 1 жителя у Золотій Ниві. Торецька громада зазнала найбільших втрат серед цивільного населення: шестеро поранених у самому Торецьку, ще двоє - у Нью-Йорку та Північному. Загалом за добу 11 мирних жителів Донеччини отримали поранення. Російська армія пошкодила десятки житлових будинків, адміністративних будівель та об'єктів інфраструктури. Так, у Ямполі Лиманської громади зруйновано п'ять будинків і шість господарських споруд. 

За добу з лінії фронту було вивезено 249 осіб, серед яких 29 дітей.

Нагадаємо, військовослужбовці рф обстріляли Новотягинку, що на Херсонщині, в результаті чого загинула 75-річна жінка. Крім того, протягом доби тривали артилерійські обстріли Херсона та передмістя обласного центру. Поранення отримали 73-річний та 51-річний чоловіки. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, вночі 29 червня росіяни атакували ракетами Миколаївщину та Одещину.  

Головне