Росіяни скинули авіабомбу на Харківщину та вбили літню жінку

Росіяни скинули авіабомбу на Харківщину та вбили літню жінку

Російське окупаційне військо ввечері 27 липня атакувало села Москалівка Чугуївського району Харківської області. Окупанти завдали удар по населеному пункту близько 17:00.

Як повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації, внаслідок ворожого удару було пошкоджено приватне домоволодіння та загинула літня жінка.

"Близько 17 години ворог здійснив обстріл села Москалівка Чугуївського району. 

Пошкоджено приватне домоволодіння. На жаль, загинула жінка близько 70 років, дані встановлюються", - йдеться у повідомленні.

Також у ХОВА додали, що всього пошкоджень зазнали чотири приватних будинки. На місці ударів працювали рятувальники.

Водночас начальник слідчого управління ГУ НП у Харківській області Сергій Болвінов зазначив, що окупанти скинули на село авіабомбу.

"Вбили 74-річну жінку - росіяни не припиняють скидати авіабомби на мирні села.

КАБ-500 - такою бомбою, за попередніми висновками вибухотехніків, ворог вдарив по Чугуївському району. Атакували житлові будинки з цивільними в селі Москалівка. Під час обстрілу загинула пенсіонерка, вона була у себе вдома під час обстрілу. Разом з нею росіяни вбили собаку та свійських птахів. Ми працюємо на місці удару, збираємо докази та уламки ворожої зброї", - написав Болвінов у Facebook.

Як повідомляли "Ми-Україна, у Музиківці, що у Херсонській області, двоє чоловіків підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Один з них загинув на місці. Ще один постраждалий, 53-річний чоловік, з численними пораненнями, вибуховими і черепно-мозковими травмами був доставлений до лікарні. 

Головне