Росіяни скинули 11 авіабомб на шість населених пунктів Херсонщини

Росіяни скинули 11 авіабомб на шість населених пунктів Херсонщини

Від ранку неділі, 28 квітня, російські окупанти скинули 11 авіабомб на шість населених пунктів Херсонської області. Про це повідомляє очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За словами голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, росіяни скинули ці бомби впродовж ранку. Під обстрілом опинилися Берислав, Новоберислав, Костирка, Придніпровське, Велетенське та Кізомис.

"Так нині виглядають навчальні заклади у Бериславі та селі Велентенське Білозерської громади після влучання російських КАБів. На щастя, обійшлося без жертв, однак є суттєві руйнування", - зазначив Прокудін.

Суттєвих руйнувань зазнали навчальні заклади у Бериславі та селі Велентенське Білозерської громади.

Нагадаємо, втрати російської армії внаслідок повномасштабного вторгнення в Україну становлять близько 450 тисяч осіб, а ще десятки тисяч — дезертували.Про це міністр у справах збройних сил Лео Дочетрі повідомив у відповідь на запит опозиційного депутата від Лейбористської партії Джона Хілі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, агенти партизанського руху "Атеш" розвідали одну з найбільших нафтобаз росіян у тимчасово окупованому Джанкої. Об’єкт під посиленою охороною. Про це повідомляє рух "Атеш".

Головне