Росіяни шукають в Африці найманців для війни проти України, – Центр Нацспротиву

Росіяни шукають в Африці найманців для війни проти України, – Центр Нацспротиву

Росіяни шукають в Африці найманців для війни проти України. Про це повідомили у Центрі Нацспротиву. 

Наразі ворог проводить рекрутингову кампанію у Курській області, де очікує набрати від 50 до 100 солдатів і офіцерів для наповнення "Африканського корпусу", який створюють як заміну "вагнерівцям", що діяли в Африці, але були відправлені на війну в Україні.

Шукати їх планують на території Буркіна-Фасо, а основним видом діяльності буде підготовка місцевих найманців для відправки на фронт.

"Розміщення контингенту планується на території Буркіна-Фасо, а основним видом діяльності найманців буде підготовка місцевих та перепідготовка нових хвиль місцевих найманців для відправки на війну проти України", - зазначають у Центрі нацспротиву.

Нагадаємо, українські війська збили 5 ворожих літаків за тиждень. Про це заявив Зеленський під час різдвяного привітання.

Президент повідомив, що у час Різдва наші воїни збили не лише майже 30 "шахедів" і кілька ракет, але й ще дві російські сушки".

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський затвердив Дениса Клюшникова на посаді нового державного уповноваженого Антимонопольного комітету України (АМКУ).

Це вказано в указі президента №852/2023.

До цього призначення Клюшников працював як заступник голови Донецької обласної державної адміністрації з листопада 2019 року. Від 2018 року він займав різні посади в органах Генеральної прокуратури України, включаючи слідчого, старшого слідчого та прокурора.

 

 

 

Головне