Росіяни протягом дня обстріляли три райони Дніпропетровщини: які наслідки

Росіяни протягом дня обстріляли три райони Дніпропетровщини: які наслідки

Ворожі війська протягом 6 жовтня атакували три райони Дніпропетровської області, завдавши шкоди цивільним об'єктам і жителям.

Про це повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

У Синельниківському районі агресор обстріляв населені пункти з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок атаки постраждали три людини, зокрема чоловік та жінка, які отримали осколкові поранення і наразі перебувають у лікарні. 

В результаті обстрілу пошкоджено чотири будинки, легковий автомобіль, гараж агрофірми, тракторний причіп, а також газогін. Також зафіксовано кілька займань сухої трави.

Крім того, під час збору врожаю в полі 45-річний чоловік отримав мінно-вибухову травму внаслідок влучання безпілотного літального апарату. Потерпілий був госпіталізований.

У Криворізькому районі ворог обстріляв одне з сіл з артилерії. Понівечено приватну оселю та два десятки сонячних панелей. 

На Нікопольщині окупанти скинули боєприпаси, застосовуючи дрони-камікадзе та важку артилерію. Росіяни обстріляли Нікополь, Марганецька, Покровська, Червоногригорівська та Мирівська громади. 

Пошкоджено фермерське господарство, багатоповерхівку, три дачні будинки, зупинку громадського транспорту та лінії електропередач.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські війська здійснили черговий напад на цивільне населення Донеччини. Окупанти скинули три керовані авіабомби (КАБи) на місто Костянтинівка.

Головне