Росіяни продовжують обстрілювати Херсонщину: внаслідок ударів є постраждалі та руйнування

Росіяни продовжують обстрілювати Херсонщину: внаслідок ударів є постраждалі та руйнування

Російське окупаційне військо продовжує нищити Херсонщину. Минулої ночі загарбники обстріляли низку населених пунктів у регіоні, зокрема Садове, Дніпровське та Берислав.

За даними Херсонської ОВА, внаслідок удару по Садовому згорів приватний будинок та було поранено літнього чоловіка.

"У Дніпровському постраждала жінка, яка під час обстрілу знаходилася на вулиці. У неї стан середньої важкості. Зокрема вибухова і черепно-мозкова травми, осколкове поранення гомілки. Медики надали їй допомогу на місці. Від госпіталізації жінка відмовилася", - зазначили у відомстві.

Водночас голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив про постраждалу жінку в результаті обстрілу Берислава.  

"Окупанти атакували Берислав. Поранено людину. Учора, близько 23 години, ворог вдарив по населеному пункту. Поцілив у житлову зону. Під завалами багатоквартирного будинку опинилася 71-річна жінка. Рятувальникам вдалося деблокувати її. Медики надали постраждалій необхідну допомогу", - йдеться у повідомленні.

У Херсонській обласній прокуратурі наголосили, що у постраждалої жінки діагностували гіпотермію, адже вона провела під завалами всю ніч. За фактом удару по Бериславу розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляли "Ми-Україна", потужні вибухи прогриміли у тимчасово окупованому Бердянську вранці 13 січня. Після вибухів у кількох районах міста видно дим.

Головне